ما در مجموعه وال مش، با هدف ارتقا سطح آگاهی عموم مهندسین، کارفرمایان و مجریان از اجرای صحیح وال مش و منطبق بر ضوابط و آییننامههای مطرحی چون پیوست ششم استاندارد 2800، نشریه 714 و نشریه 819، مجموعهای از فیلم راهنمای اجرای وال مش در انواع دیوارهای غیرسازهای را آماده و ارائه کردهایم. ما در این فیلم اجرای وال مش، انواع چالشهای اجرایی وال مش را با ارائه راهحلهای ساده، حل کردهایم. پیشنهاد میشود تا جهت آشنایی با روش صحیح اجرای وال مش، از تمامی فیلم های اجرای وال مش دیدن فرمایید.
“وال مش چیست؟“. وال مش یا روش نوین مهار دیوار به کمک شبکه الیافی، راهکاری بروز و مقرون به صرفه در مهار انواع دیوارهای غیرسازهای پیرامونی و داخلی ساختمان در برابر بارهای باد و زلزله است. پایه و اساس وال مش، از توری یا شبکههای الیافی شیشه و یا کربن، با مشخصات مکانیکی برتر از فولاد، تشکیل میشود. با وال مش، دیوارهای غیرسازهای ساختمان، در مواجه با ارتعاشات و بارهای وارده ناشی از نیروهای جانبی، به خوبی در جای خود میلغزند و در برابر ترک خوردگی، شکست و یا واژگونی، مقاومت میکنند. سیستم وال مش بر خلاف وال پستهای فلزی یا سنتی، به سرعت، با ابزاری ساده و بدون نیاز به تخصص یا مهارت قبلی، اجرا میشود.
فیلم اجرای وال مش در دیوارهای غیرسازهای داخلی
دیوار غیرسازهای داخلی، دیواری است که فضاهای داخلی ساختمان را به یک یا چند فضای مجزا با کاربریهای متفاوت، تقسیم میکند. این دیوارها، تنها باید برای مقابله با نیروها و ارتعاشات ناشی از زلزله، آماده باشند. اجرای وال مش، در دیوارهای غیرسازهای داخلی، با توجه به سطح دسترسی عالی به دو طرف دیوار، بسیار آسان است. تنها کافیست تا وال مش را مطابق با ضوابط و قوانین آیین نامه، اجرا کنید تا دیوار به خوبی، در برابر زلزله و آسیبهای ناشی از آن، مقاومت کند. فیلم این قسمت، میتواند به عنوان یک راهنمای جامع، به اجرای صحیح سیستم وال مش در دیوارهای غیرسازهای داخلی ساختمان کمک کند. فیلم اجرای وال مش برای مهار دیوارهای غیرسازهای داخلی ساختمان، بر اساس ضوابط و قوانین مندرج در انواع استانداردها و نشریات مورد تایید نظام مهندسی ساختمان،گردآوری شده است.
فیلم اجرای وال مش در دیوارهای غیرسازهای پیرامونی
دیوار غیرسازهای پیرامونی، دیواریست که فضای داخلی ساختمان را از محیط خارجی آن، جدا میکند. دیوار غیرسازهای پیرامونی ساختمان، علاوه بر زلزله، باید برای مقابله با بار یا تنشهای ناشی از نیروی باد نیزآماده باشد. سیستم وال مش، به خوبی پاسخگوی این نیازها است. اما باید توجه داشت که اجرای صحیح وال مش است که عملکرد قابل انتظار از آن را فراهم میکند. در دیوارهای غیرسازهای پیرامونی، با توجه به ارتفاع طبقات، گاه دسترسی به پشت دیوار، تنها با تعبیه تجهیزاتی چون داربست، امکان پذیر است. این چالشی است که مجریان سیستم وال مش، با آن مواجه میشوند. در این فیلم از مراحل اجرای وال مش، راهکاری ساده و بدون نیاز به تجهیزات اضافی (داربست) برای اجرای وال مش در دیوارهای غیرسازهای پیرامونی، آورده شده است. فیلم وال مش در دیوارهای پیرامونی ساختمان، با رعایت ضوابط پیوست ششم استاندارد 2800، نشریه 714 و دیگر استانداردها و نشریات تایید شده توسط نظام مهندسی ساختمان، تهیه شدهاند. بنابراین، نصب وال مش بر اساس ویدئوهای آموزشی، هم اطمینان ازعملکرد وال مش و هم رعایت ضوابط مهندسی ساختمان را فراهم میکند.
فیلم اجرای وال مش در دیوارهای غیرسازهای همجوار با همسایه
دیوار همجوار با همسایه، دیواریست که از یک سمت با درز انقطاع یا دیوارهمسایه، همجواری دارد. در این نوع از دیوارهای غیرسازهای، محدودیت دسترسی به پشت دیوار، اجرای سیستم وال مش را به چالش کشیده است. در این ویدئو اجرای وال مش، این چالش با ارائه راهکاری ساده برای اجرا، برطرف شده است. بنابراین، دیوارهای غیر سازهای همجوار با همسایه نیز، مطابق با ضوابط آیین نامه، باید به صورت دو طرفه در برابر نیروهای جانبی، مهار شوند. فیلم وال مش در دیوارهای غیرسازهای همجوار با همسایه، راهنمایی جامع بر اساس ضوابط و آییننامههای مورد تایید نظام مهندسی ساختمان است. بنابراین، پیشنهاد میشود تا مطابق با این فیلم، دیوارهای غیرسازهای همجوار با همسایه پروژهتان را به راحتی و به طور اصولی تقویت کتید.
ویدئو اجرای وال مش در دیوارهای غیرسازهای متقاطع
دیوارهای غیرسازهای متقاطع به دیوارهایی گفته میشود که در زوایای عمود بر هم قرار گرفته و ممکن است یکدیگر را قطع یا به هم برخورد کنند. این دیوارها نقش اساسی در تقسیمبندی و چیدمان فضاهای داخلی ساختمان دارند. همانند سایر دیوارهای غیرسازهای موجود در نقشه ساختمان، دیوارهای متقاطع نیز باید بهطور مناسب برای مقابله با نیروی زلزله و ارتعاشات آن مهار شوند. وال مش به عنوان یک مهارکننده کارآمد، پایداری دیوارهای غیرسازهای متقاطع را در برابر نیروهای جانبی تضمین میکند. فیلم مراحل اجرای وال مش در دیوارهای غیرسازهای متقاطع، نحوه صحیح اجرا و نصب وال مش در دیوارهای متقاطع را به طور گام به گام شرح داده است. این فیلم آموزشی اجرای وال مش در دیوارهای متقاطع، به عنوان یک دستورالعمل جامع اجرای وال مش را به همراه کلیه ضوابط و استانداردهای اجرای وال مش را در بر میگیرد. پس، دیوارهای غیرسازهای متقاطع ساختمان را، بر اساس مراحل اجرای شرح شده در این ویدئو، با سیستم وال مش مهار کنید. توجه داشته باشید، که این اجرای صحیح وال مش است که عملکرد بهینه آن را تضمین مینماید.
ویدئو اجرای وال مش در دیوارهای غیرسازهای دارای بازشو
دیوارهای غیرسازهای دارای بازشو، دیوارهایی دارای یک یا چند بازشدگی به شکل پنجره یا در هستند. دیوارهای دارای بازشو نیز همچون دیگر انواع دیوارهای غیرسازهایی ساختمان، باید پایداری و مقاومت لازم را در برابر نیروهای جانبی وارده (زلزله یا باد شدید) داشته باشند. فیلم مراحل اجرای وال مش در دیوارهای غیرسازهای دارای بازشو، با رعایت استانداردهای موجود همچون پیوست ششم استاندارد 2800، نشریه 819، نشریه 714 و نشریه 729، به نحوه صحیح اجرای وال مش در دیوارهای دارای بازشو پرداخته است. این ویدئو اجرای وال مش، به شما کمک میکند تا فرآیند اجرای وال مش در دیوارهای دارای بازشو را به درستی انجام دهید و عملکرد بهینه وال مش در مهار دیوارهای غیرسازهای دارای بازشو را تضمین کنید.
فیلم اجرای وال مش در دیوارهای جانپناه
دیوار جانپناه، دیواریست با ارتفاع تقریبی 110 سانتیمتر که در لبههای پیرامونی کف بام، به منظور ارتقای امنیت و حفاظت از ساکنین ساختمان در برابر سقوط، چیده میشود. دیوارهای جانپناه نیز باید برای مقاومت در برابر بادهای شدید و نیروی مخرب زلزله، به خوبی مهار شوند. ویدئو اجرایی زیر در دیوارهای جانپناه، به نحوه مهار دیوارهای جانپناه ساختمان با استفاده از نوین وال پست یعنی وال مش، میپردازد. فیلم آموزشی نحوه اجرای وال مش در دیوارهای جانپناه، که توسط مجموعه وال مش تدوین شده است، با تمامی ضوابط و قوانین قوانین نظام مهندسی ساختمان در رابطه به اجرای وال مش، مطابقت دارد.
فیلم اجرای وال مش در دیوارهای یکسر آزاد
دیوار یکسر آزاد، دیواریست که بنا بر موقیعتش در پلان ساختمان، یک لبه آن آزاد بوده و با هیچ المان یا عضو سازهای و غیرسازهای در تماس نیست. دیوارهای یکسر آزاد نیز همچون انواع دیوارهای جداکننده موجود در پلان ساختمان، باید در برابر نیرو زلزله، تقویت شوند. فیلم وال مش در دیوارهای غیرسازهای یکسر آزاد، تمامی نکات مهار دیوار غیرسازهای یکسر آزاد با سیستم وال مش را شرح میدهد. با مشاهده این ویدئو آموزشی اجرای وال مش، میتوانید دیوارهای غیر سازهای یکسر آزاد را به طور تخصصی و مطابق با ضوابط ایین نامه و استانداردهای مورد تایید نظام مهندسی ساختمان، با سیستم وال مش، مهار کنید.
ویدئو نکات آموزشی اجرای وال مش
در اجرای سیستم وال مش، رعایت نکات و ضوابط کلیدی برای تضمین عملکرد مطلوب و پایدار این سیستم در مهار دیوارهای غیرسازهای ضروری است. به همین منظور، مجموعه وال مش با هدف تسهیل کار، کارفرمایان و مهندسین، ویدئو نکات آموزشی وال مش را که شامل اساسیترین نکات اجرای وال مش میباشد را تدوین و ارائه کرده است .تماشا این ویدئو در کنار ویدئوهای راهنمای اجرا وال مش، به شدت توصیه میشود. چرا که شما، در ویدئو نکات آموزشی وال مش، با انواع مشخصات فیزیکی و مکانیکی اجزای تشکیل دهنده وال مش، ضوابط جانمایی آن، نحوه اتصالات اجزا و… آشنا میشوید. فیلم نکات آموزشی اجرای وال مش، اساسیترین الزامات آیین نامه و استانداردهای مور تایید نظام مهندسی ساختمان در رابطه با سیستم وال مش را شرح میدهد.