استفاده گسترده از وال مش در مقاومسازی سازهها به شدت افزایش یافته است. این افزایش ممکن است به دلیل مزایای فراوان این روش نسبت به روشهای قدیمی باشد. وال مش باعث تقویت و یکپارچگی دیوارهای غیرسازه میشود و ایمنی و دوام این دیوارها در برابر نیروهای زلزلهای را افزایش میدهد. اجرای وال مش آسان بوده و بر عکس روش وال پست نیازی به نصب میلگرد بستر و اجرای وادارهای قائم و افقی ندارد. همچنین در ساختمان هایی که در آنها امکان اجرای وال پست وجود ندارد می توان از روش وال مش در فرایند مقاوم سازی استفاده کرد. از طرف دیگر اجرای وال مش باعث کاهش هزینه های پروژه و زمان اجرایی آن می شود.
در اجرای وال مش از مصالح و متریال مختلفی استفاده می شود که از جمله آنها می توان به مش فایبرگلاس، پلاستر، نبشی و چسب اپوکسی اشاره کرد. این مصالح با ساختار و ویژگی های متفاوتی عرضه می شوند که متناسب با شرایط و نیاز کاری می توان از آنها استفاده کرد. با توجه به اهمیت بالای اجرای وال مش در مهار دیوارهای غیرسازهای، در این مطلب به بررسی مزایای این روش میپردازیم. همچنین، عوامل مؤثر بر قیمت فروش وال مش و مراحل فروش و خرید آن از شرکتهای مرتبط را بررسی خواهیم کرد. امیدواریم این اطلاعات برای شما مفید واقع شود.
افزایش چشمگیر فروش وال مش به عنوان جایگزین وال پست در ساختمان
افزایش چشمگیر فروش وال مش به دلیل مزایا و قابلیت های بسیاری است که در این روش دیده می شود و به همین دلیل از آن به عنوان نسل نوین وال پست و بهترین جایگزین برای آن یاد می شود. اجرای صحیح و اصولی وال مش مطابق با ضوابط و دستورالعمل های اجرایی می تواند به استحکام و یکپارچگی دیوارهای غیرسازه ای در برابر نیروهای وارده کمک بسیاری کند. همچنین از روش وال مش به عنوان یک روش کاربردی و ایمن در مهار لرزه ای دیوارها یاد می شود.
دیوارهایی که در ساختار آنها از وال مش استفاده شده باشد در اثر عوامل محیطی دچار ترک خوردگی و تغییر فرم نخواهند شد. روش وال مش به سادگی اجرایی که حتی با تیم نیمه حرفهای قابل اجراست، برروی دیوارهای غیرسازه ای با مصالح مختلف قابل استفاده است. اجرای وال مش بدون نصب میلگرد بستر و وادارهای قائم و افقی صورت میگیرد. این امر باعث کاهش زمان اجرایی پروژه و کاهش هزینههای اجرایی مرتبط میشود.
از آنجایی که بار مرده ساختمان بر عکس العمل آن در برابر نیروهای ناشی از زلزله تأثیرگذار خواهد بود و استفاده از روش وال مش باعث تغییر چندانی در وزن ساختمان و بار مرده آن نمی شود، استفاده از این روش می تواند به ایمنی هر چه بیشتر ساختار سازه کمک بسیاری کند. استفاده از روش وال مش در مهار دیوارهای غیرسازه ای باعث معرفی آن به عنوان نسل نوین وال پست شده و بهترین جایگزین برای روشهای قدیمی و مرسوم مقاوم سازی معرفی میشود. راهبرد وال مش در مهار دیوارهای غیرسازه ای، مزایای فراوانی را فراهم کرده و این روش را به عنوان نسل نوین وال پست معرفی کرده است. این روش به عنوان بهترین جایگزین برای روشهای قدیمی و مرسوم مقاوم سازی شناخته میشود.
فروش وال مش بدون نیاز به میلگرد بستر و وادار
خوشبختانه در فروش وال مش نیازی به عرضه میلگرد بستر نیست و این میلگردها در بین مصالح و متریال مورد استفاده در اجرای آن قرار نمی گیرند. از آن جایی که قیمت این میلگردها بالا بوده و جهت اجرای آنها به یک تیم حرفه ای و باسابقه نیاز است، حذف این میلگردها در فرایند مقاوم سازی می تواند با کاهش هزینه های اجرایی پروژه و افزایش سرعت اجرایی آن همراه باشد. همچنین وادارها از دیگر مصالحی هستند که نام آنها در لیست مصالح فروش وال مش به چشم نمی خورد. این اجزا وضعیتی شبیه به میلگردهای بستر دارند و عدم نیاز به آنها در اجرای وال مش، باعث بالا رفتن سرعت اجرایی پروژه و صرفه جویی در هزینه ها می شود.
هزینههای مرتبط با میلگرد بستر و وادارها شامل سه قسمت: هزینه خرید، جابجایی و نصب آنهاست. در فرایند مقاومسازی به روش وال مش، میتوان این هزینهها را کاهش داد. مصالحی مانند مشهای فایبرگلاس، پلاسترهای گچی و سیمانی، چسب اپوکسی و پروفیل نبشی و ناودانی از مواد متداول در اجرای وال مش هستند که تأثیر بسزایی بر انسجام و یکپارچگی دیوارهای غیرسازه دارند.
فروش وال مش جایگزین وال پست با تأییدیه نظام مهندسی
فروش وال مش، با تأیید نظام مهندسی و رعایت اصول و دستورالعملهای موجود در ضوابط و آییننامههای این سازمان از جمله نشریه ۸۱۹ و پیوست ششم استاندارد ۲۸۰۰، به دوتاجمله مطابقت دارد. روش وال مش به عنوان نسل نوین وال پست شناخته شده و به عنوان بهترین جایگزین در فرایند مقاومسازی دیوارهای غیرسازه مطرح است. بر همین اساس پیمانکاران و طراحان ساختمان می توانند مطابق با همین ضوابط و دستورالعمل ها به اجرای وال مش اقدام نمایند.
وال مش را می توان نوعی وال پست محسوب نمود که از لحاظ ساختار و جنس، با آن وال پست فلزی متفاوت است. وال مش از فایبرگلاس ساخته شده و به شکل نوارهایی از همین جنس، ظاهر گردیده است. در انتها از یک پلاستر معدنی جهت اجرای وال مش بهره می گیرند. نتیجه این کار، تشکیل کامپوزیت گچی یا سیمانی خواهد بود که به مقابله با لنگر ناشی از نیروی بیرونی زلزله می پردازد.
در حقیقت آنچه باعث اثربخشی وال مش در مقابله با نیروی حاصل از زلزله خواهد شد، اجزای مربوط به آن است. با بررسی اجزای وال مش در می یابیم که این اجزا از گستردگی بسیاری برخوردار بوده و منجر به پیشگیری از عواقب منفی همچون به بار آوردن خسارات مالی و جانی سنگین پس از وقوع زلزله خواهند شد.
فروش نوار وال مش به همراه نتایج تست آزمون قلیا
توری یا مش فایبرگلاس، یکی از مصالح اساسی در فروش وال مش محسوب میشود و به صورت مش فایبرگلاس E-glass و مش فایبرگلاس AR-glass در بازار عرضه میشود. مش فایبرگلاس AR-glass نسبت به مش E-glass، در مقابل شرایط قلیایی، مقاومت بیشتری دارد که از این رو در محیطهای قلیایی به کار میرود. قبل از عرضه مش های AR-glass، ضروری است که مقاومت آنها در برابر شرایط قلیایی مورد بازبینی و ارزیابی قرار گیرد. ارزیابی مقاومت این نوع مش ها در محیط های قلیایی، از طریق آزمونهای مشخصی انجام میشود. از جمله آزمونهایی که برای بررسی مقاومت مش فایبرگلاس AR-glass در برابر شرایط قلیایی استفاده میشود، آزمون قلیا میباشد.
در آزمون استاندارد، مش در محلول قلیایی و دمای ۶۰ درجه سانتیگراد قرار میگیرد. پس از ۲۴ ساعت، نمونهها با آب شسته میشوند. سپس در شرایط قلیایی مختلف قرار میگیرند و مقاومتشان سنجیده میشود، از دستگاه کشش برای این ارزیابی استفاده میشود. مقاومت حاصل باید بیش از ۵۰ درصد مقاومت اولیه آنها باشد.
عوامل مؤثر بر قیمت فروش وال مش
همان طور که اشاره کردیم در اجرای وال مش از مصالح مختلفی استفاده می شود که قیمت هر کدام از آنها بر قیمت تمام شده وال مش تأثیرگذار خواهد بود. اولین عامل مؤثر بر قیمت فروش وال مش نوع مش مورد استفاده در اجرای این روش و مقدار آن است. مش های فایبرگلاس در دو نوع E-glass و AR-glass عرضه می شوند که نوع AR-glass این مش ها از قیمت بالاتری برخوردار است. علاوه بر آن استحکام و دوام مش در کنار انعطاف پذیری و وزن آن از دیگر عوامل تأثیرگذار بر قیمت مش خواهند بود.
نوع پلاستر مصرفی و مقدار آن عامل دیگری است که می تواند بر قیمت وال مش تأثیرگذار باشد. در اجرای وال مش از دو نوع پلاستر گچی و سیمانی استفاده می شود که قیمت پلاستر گچی در مقایسه با سیمانی بالاتر است. کیفیت پلاستر و مواد اولیه مورد استفاده در ساخت آن از جمله عوامل تعیینکنندهای برای قیمت نهایی وال مش محسوب میشوند. همچنین، در اجرای وال مش، با توجه به مقیاس پروژه، تعداد مشخصی از نبشی و ناودانی به کار گرفته میشود که قیمت و مقدار آنها تأثیرگذار بر فروش وال مش خواهد بود.
کیفیت چسب اپوکسی مورد استفاده در اجرای وال مش و مقدار آن از دیگر عوامل تأثیرگذار بر قیمت فروش وال مش است. مدت زمان گیرش چسب، چسبندگی، و مقاومت آن، از جنبههایی است که تاثیر مستقیمی بر قیمت چسبهای مورد استفاده در این زمینه دارد. مصالحی که توسط شرکتهای معتبر و با تجربه ارائه میشوند، معمولاً دارای کیفیت و دوام بیشتری هستند که این موضوع میتواند به افزایش قیمت آنها منجر شود. فروشنده ها هم می توانند بر قیمت فروش وال مش تأثیرگذار باشند که در هنگام خرید وال مش لازم است بدان توجه شود.
مراحل فروش وال مش دیوار
فروش وال مش و اجرای آن نیازمند طی نمودن یک سری مراحل بوده که در این بخش به معرفی و بررسی آنها خواهیم پرداخت. دریافت نقشه معماری و سازه ساختمان از مراحلی است که در سیستم وال مش لازم است انجام شود. همچنین، محاسبات وال مش، متره و برآورد مصالح و نصب و اجرای آنها نیز جزء اقدامات این روش محسوب میشوند.
دریافت نقشه معماری ساختمان
فرآیند وال مش با دریافت نقشه معماری ساختمان آغاز میشود. براساس این نقشه، وال مش طراحی میشود و جزئیات آن به همراه دیتیل اجرایی به کارفرما ارائه میشود. سپس براساس این طراحی، متریالهای لازم برای اجرای وال مش تهیه میشود. البته لازم است در رابطه با نحوه اجرای وال مش و میزان هزینه های اجرایی آن با کارفرما توافق شود و عقدنامه ای نیز در این بین تهیه و تنظیم گردد. دیتیل اجرایی مربوط به طراحی وال مش اطلاعات کاملی در مورد هزینه های اجرایی آن در اختیار کارفرما قرار می دهد که در هنگام فروش وال مش لازم است بدان توجه شود.
انجام محاسبات وال مش در فروش وال مش
در مورد نحوه طراحی وال مش و جزئیات اجرایی آن لازم است محاسباتی صورت گیرد که این محاسبات با توجه به نقشه سازه، نوع مقاوم سازی مورد نیاز، شکل وال مش مورد استفاده، شرایط محیطی پروژه، ابعاد دیوارها و غیره انجام می شود. انجام این محاسبات پس از بررسی های اولیه و مطابق با ضوابط موجود در جزئیات اجرایی وال مش (دیتیل اجرایی) انجام می شود.
همچنین در محاسبات انجام شده تمام شرایط و خطرات احتمالی که می تواند استحکام دیوارها و ساختار وال مش اجرایی بر روی آنها را به چالش بکشد در نظر گرفته می شود. طراحی اصولی وال مش همراه با محاسبات دقیق آن می تواند به کیفیت، کارایی و دوام هر چه بیشتر آن کمک زیادی کند. این محاسبات و جزئیات اجرایی به دست آمده، امکان تهیه مصالح و متریال مورد نیاز برای اجرای وال مش را فراهم میکنند. این نکته در هنگام فروش وال مش بسیار حائز اهمیت است.
متره و برآورد مصالح در فروش وال مش
بعد از محاسبات و طراحی وال مش، نیاز به برآورد مصالح و متریال برای اجرای آن داریم. مثلاً، نوع، گرماژ و ابعاد مش فایبرگلاس برای وال مش مورد نظر چه باشد؟ و چه مقدار از آن برای پوشش کامل پروژه لازم است؟ همین قضیه هم برای پلاستر مصرفی در اجرای وال مش صدق می کند که به چه مقدار از آن جهت اجرای پروژه نیاز است. در اجرای وال مش از نبشی، ناودانی و چسب اپوکسی استفاده میشود. در طراحی وال مش، نیاز است مقدار مورد نیاز از این متریالها برای تکمیل پروژه برآورد شود. برآورد دقیق متریال مورد استفاده در طراحی وال مش، به روند اجرایی پروژه کمک زیادی میکند. این اطلاعات در هنگام فروش وال مش باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد.
نصب و اجرای وال مش بر روی دیوار
پس از طراحی وال مش و برآورد مصالح و هزینه های اجرایی، نوبت به تهیه مصالح و اجرای آنها بر روی دیوار می رسد. البته عملیات دیوارچینی باید از قبل انجام شود و سطح دیوار مورد نظر از وجود هر گونه ناهمواری و آلودگی بررسی گردد. پس از آمادهسازی دیوار، لایه اول پلاستر اجرا میشود. برای این کار، از پلاستر سیمانی یا گچی مناسب استفاده میشود. پلاستر مورد استفاده در اجرا باید ضخامت کافی داشته باشد. برای اجرای یکدست آن، از کاردک، ماله، یا دستگاههای پاششی استفاده میشود.
در مرحله بعد مش فایبرگلاس با توجه به نوع طراحی وال مش (به صورت نواری یا سرتاسری) بر روی سطح دیوار و لایه اول پلاستر نصب می شود. این مش باید با توجه به شرایط قلیایی محیط انتخاب و دارای گرماژ و ابعاد چشمه مناسب باشد. پاجرای لایه دوم پلاستر، به منظور پوشش کامل و یکدست سطح مش و دیوار انجام میشود. استفاده از نبشی و ناودانی میتواند دیوار را در اسکلت اصلی سازه مهار کند. همچنین برای اتصالات، میتوان از چسب اپوکسی استفاده کرد.
مصالح مورد استفاده در سیستم وال مش کدام است؟
یکی از عمده تفاوت های وال مش با انواع وال پست های مرسوم اجزای تشکیل دهنده وال مش می باشد. مصالح مورد استفاده در سیستم وال مش عبارتند از:
-
نوار وال مش (مش فایبرگلاس AR)
در سیستم وال مش، اجزای مختلفی را شاهد هستیم. اجزایی که با قرار گرفتن در کنار یکدیگر، تاثیرات این سیستم را به مراتب افزایش داده اند. یکی از اجزای وال مش که نقش سازنده ای را در این سیستم بر عهده دارد، نوار وال مش است. نوار وال مش از جنس های مشخصی برخوردار می باشد. مش فایبرگلاس AR، یکی از آنهاست. اجرای وال مش با تکیه بر این نوار، نتایج بی نظیری را به دنبال خواهد داشت. برای مثال حضور این نوار در سیستم وال مش سبب شده تا نیروهای صدمه زننده از دیوار دور گردند. در واقع این نوار، قاب اصلی دیوار را به نحوی جابجا می کند که این اتفاق مثبت رخ دهد.
نوار مش فایبرگلاس را می توان یکی از اصلی ترین و مهمترین اجزای وال مش به شمار آورد. عضوی که اگر در این سیستم حضور نداشته باشد، عملا کارکرد آن را مختل خواهد کرد. نوار مش فایبرگلاس که اغلب نوارهای طویل و عریض را در برمی گیرد، شبکه ای توری شکل است که چشمه های گوناگون با الیاف شیشه ای در آن حضور یافته اند. مش به کار رفته در این سیستم، همان مش فایبرگلاس AR است که به آن مش فایبرگلاس مقاوم به قلیا نیز گفته می شود.
فرآیند یکپارچه سازی دیوار به کمک این مش اتفاق افتاده و رویدادهای مثبت دیگر نیز یکی پس از دیگری رخ خواهند داد. مقاومت کششی بالا یکی از ویژگی های برجسته نوار مش به شمار می آید که سبب به کارگیری آن در بسیاری از پروژه های ساختمانی از جمله پروژه های بازسازی گردیده است. همچنین این مش، قابلیت چسبندگی فوق العاده ای داشته و با انواع ملات مثل ملات سیمانی یا ملات پلاستر، چسبندگی لازم را ایجاد می کند.
یکی از نتایجی که در اثر استفاده از این نوار به وجود می آید، جلوگیری از ایجاد ترک در دیوار و ممانعت از انتشار آن می باشد. ملاتی که جهت چسبندگی نوار مورد استفاده قرار می گیرند (چسب اپوکسی و رزین)، باعث افزایش گیرایی ملات شده و مانع از شُره کردن آنها نیز خواهند گشت. به طور کلی توری فایبرگلاس را می توان یک ماده مناسب از دیدگاه مهندسی صنعت ساختمان دانست. این محصول در رنگ های متنوع همچون سبز، زرد و سفید موجود بوده و این مشخصات برجسته را در خود جای داده است: انعطاف پذیری فوق العاده، مقاوم در برابر خوردگی، مقاومت الکتریکی عالی و استحکام کششی بی نظیر.
-
نوار وال مش (توری فایبرگلاس E-Glass)
نوار وال مش از نمونه های متعددی تشکیل یافته است. نوار وال مش متشکل از توری فایبرگلاس E-glass را می توان یکی از نمونه های رایج این محصول دانست. نوارهایی که از این جنس برخوردار می باشند، نه تنها در دیوارهای غیر سازه ای کاربرد یافته و عملکرد آن را بهبود بخشیده اند، بلکه در بخش های دیگر همچون مسلح نمودن سنگ اسلب، ممانعت از پیشرفت ترک ها، ترمیم ساختمان و مقاوم سازی بنا به روش FRCM نیز کاربرد یافته اند.
این توری با برخورداری از امتیازات گوناگون توانسته توجه صنایع مختلف از جمله صنایع ساختمان سازی را برانگیزد. آن دسته از نوارهای وال مش که از این توری تشکیل یافته اند، با ظاهر شدن در محیط های مرطوب، هیچ نوع واکنش منفی را از خود بروز نخواهند داد. این نوارها مقاومت بالایی نسبت به رطوبت داشته و به همین دلیل چنین واکنشی نشان نخواهند داد.
نوارهای فوق در محیط های دیگر نیز سازگاری مناسبی از خود نشان داده و ماندگاری بالایی نیز دارند. این نوارها علاوه بر موارد یاد شده، نیروهای کششی و خمشی را نیز به خوبی مهار نموده و در برابر آنها استحکام بالایی دارند. همین ویژگی سبب شده تا عملیات مقاوم سازی با تکیه بر آنها صورت گرفته و این نوارها تبدیل به اجزای وال مش گردند. سازگاری این نوارها با مصالح ساختمانی، نصب و اجرای فوری، تنوع در وزن و ابعاد چشمه و سبک وزن بودن را نیز می توان به ویژگی آنها افزود.
-
پلاستر ویژه وال مش (پلاستر سیمانی)
پلاستر سُیمانی نیز یکی دیگر از اجزای وال مش به شمار می آید. این نوع پلاستر را می توان از محبوبیت بالایی برخوردار دانست. علت این محبوبیت را می توان در اجرای سریع این پلاستر و قیمت مقرون به صرفه آن دانست. پلاستر سیمانی نه تنها اجرای سیستم وال مش را سهولت می بخشد، بلکه برای تحقق سایر اهداف ساختمانی همچون بهینه سازی فضای ساختمان اعم از فضای خارجی نیز موثر می باشد. البته با تکیه بر آن می توان فضای داخلی ساختمان را نیز بهبود بخشید. به طور کلی پلاسترهای سیمانی، مقاومت بسیاری در مقابل رطوبت از خود نشان داده و نسبت به حرارت و صوت نیز همین گونه اند. در حقیقت این پلاستر را می توان یک عایق مناسب در برابر صوت و حرارت دانست.
پلاستر سیمانی را می توان نوعی محصول تک جزئی معرفی کرد که ترکیبات دقیقی را در خود جای داده است. ترکیباتی که بر پایه علم مهندسی حاصل گردیده اند. این ماده در اثر ترکیب با آب، تبدیل به یک محصول خمیری گردیده و سختی و مقاومت بالایی خواهد یافت. یکی از دلایلی که باعث شده تا این پلاستر تبدیل به مهمترین اجزای وال مش شده و در اجرای آن مورد توجه قرار گیرد، این است که این ماده از ثبات فرم بالایی برخوردار می باشد.
علاوه براین، پلاستر فوق با برخورداری از قابلیت نصب و اجرای سریع توانسته در انواع سقف های ساختمانی اعم از سقف های داخلی و خارجی، ساخت دیوارها و سیستم FRCM حضور یابد. این محصول، به شکل ماده خشکی و پودری ظاهر گردیده و از بیشترین میزان چسبندگی برخوردار می باشد. در نهایت این ماده سبب تقویت دیوار شده و در مقابل بارهای عمودی و نیروهای لرزه ای، مقاومت شدیدی از خود نشان می دهد. از دیگر ویژگی های آن می توان به این موارد اشاره نمود: چسبندگی عالی، گیرش در کوتاه ترین زمان ممکن، عمر طولانی، سختی زیاد، مهار نیروهای فشاری، کششی و خمشی، ضربه ناپذیری، خاصیت انقباضی کم، منعطف و مقاوم در مقابل خوردگی و مقرون به صرفه.
-
پلاستر ویژه وال مش (پلاستر گچی)
پلاستر گچی را می توان یکی دیگر از انواع پلاسترهای ساختمانی تلقی نمود. این ماده نیز تبدیل به اجزای وال مش جهت تسریع در اجرای این سیستم گردیده است. این محصول در انواع پروژه های تجاری و مسکونی حضور یافته و در طراحی داخلی نیز رواج پیدا کرده است. پلاستر گچی مانند یک عایق قوی عمل نموده و حرارت ناشی از آتش را مهار می سازد. همچنین این ماده در برابر ضربه، مقاومت چشمگیری از خود نشان می دهد. پلاستر گچی علاوه بر اینکه از جوانب ظاهری دارای اهمیت بوده و زیبایی را به ارمغان می آورد، بلکه از جوانب کیفی نیز پر اهمیت می باشد.
حضور پلاستر سیمانی باعث شده تا علاوه بر سهولت بخشی در اجرای وال مش، عملیات دیگری همچون محافظت از سطوح در مقابل پوشش های گیاهی و عوامل جوی نیز به خوبی صورت گیرد. پلاستر گچی را می توان نوعی ماده خمیری دانست که با رعایت تناسب میان آب و پودر گچ به دست می آید. آنچه در این پلاستر اهمیت دارد، میزان ضخامت است. اغلب پلاسترهای متشکل از ضخامت 6 میلیمتر، ایده آل بوده و جهت پوشش داخلی دیوارها، عایق سازی ستون ها و تیرهای فلزی و چوبی و دیوارهای جدا کننده استفاده می گردند.
سایر ویژگی های این محصول عبارتند از: ممانعت از رشد و تکثیر قارچ ها روی سطوح، سازگار با محیط زیست، کم هزینه، همراه با ضایعات اندک، دارای ظاهر سفید رنگ و جذاب، قابلیت رنگ پذیری و زمان لازم برای گیرش اولیه 50 دقیقه.
-
نبشی منقطع جهت اتصال سیستم وال مش بر روی سقف، تیر و ستون
یکی دیگر از اجزای وال مش، نبشی منقطع است که در اتصال این سیستم بر روی ستون و تیر، نقش مهمی را بازی می کند. این نبشی به عنوان نوعی ابزار کنترل گر به میدان آمده و حرکات خارج از صفحه دیوار را قطع می سازد. این نبشی ها به صورت کاملا مهندسی شده، طراحی و تولید گشته و توسط نرم افزارهای تخصصی، مورد تحلیل و ارزیابی قرار می گیرند. تمامی این طراحی های دقیق و مهندسی شده به اضافه تحلیل های جامع و همه جانبه باعث شده تا نبشی منقطع تبدیل به یک ابزار کاربردی و موثر در هنگام وقوع زلزله گردد. در حقیقت نبشی منقطع، نیروهای حاصل از زلزله را مهار نموده و مجددا به حالت نخستین باز می گردد. بدون اینکه آسیب و تغییری در آن به وجود آید.
نبشی منقطع را می توان از عملکردی بهتر نسبت به ناودانی ها برخوردار دانست. حتی ناودانی هایی که حاوی ضخامت 3 میلیمتر می باشند، قدرت تحملی به اندازه تحمل نبشی را ندارند. نبشی های منقطع، بدون اینکه صدمه و ضربه ای به قاب سازه وارد نمایند، لغزش و یا جابجایی دیوار را امکان پذیر می سازند. دیوارهایی که حاوی نبشی می باشند، نیروهای ناشی از زلزله را به خوبی جابجا نموده و در عین حال، قاب سازه را حفظ خواهند کرد.
در خصوص ویژگی های کلی نبشی منقطع می توان گفت این نبشی ها اغلب از جنس گالوانیزه و یا فولادی بوده و ضخامت های گوناگون از جمله ضخامت 2 میلیمتر را در بر گرفته اند. تمام دیوارها امکان استفاده از این نبشی ها را داشته و توسط آن به اعضای عمودی سازه اتصال می یابند. این اتصال به کمک پیچ و رول پلاک صورت می گیرد.
-
چسب اپوکسی جهت اتصال نبشی بر روی دیوار
قطعا چسب اپوکسی نیز از مهمترین اجزای وال مش است که بدون حضور آن، اتصال نبشی بر روی دیوار، تبدیل به یک امر محال خواهد گردید. پیش از استفاده از این چسب، سطوح به طور کامل آماده شده و سپس عملیات چسباندن آغاز می گردد. ابتدا سطوح در معرض پاکسازی قرار گرفته و پس از آن نبشی ها این فرآیند را طی خواهند کرد. وجود هرگونه رطوبت، مانع از عملکرد مطلوب چسب اپوکسی گردیده و اختلالات جدی به وجود می آورد.
این چسب که اجرای وال مش را تحقق بخشیده، از ویژگی هایی بدین شرح برخوردار می باشد: این محصول، چسبی است بر پایه رزین اپوکسی. در واقع چسب فوق، نوع بهبود یافته این رزین محسوب می شود. نه تنها چسب اپوکسی از استقامت مکانیکی عالی برخوردار بوده و به بهترین نحو، عملیات اتصال نبشی را محقق می سازد، بلکه از طول عمر و دوام بسیار نیز بهره مند می باشد. این محصول در حین خشک شدن، هیچ نوع گازی منتشر نکرده و پس از خشک شدن نیز دچار افزایش حجم نمی گردد.
افزون براین چسب اپوکسی با انواع مواد و ابزار، چسبندگی مناسبی ایجاد نموده و مقاومت شیمیایی بسزایی در برابر خوردگی دارد. مقاومت آن در برابر فرسایش نیز بالاست. قابلیت جذب شوک و ارتعاشات، عملکرد سریع تر نسبت به بست های مکانیکی و قابلیت تراشکاری، سوراخکاری و سمباده زنی را نیز می توان به جمع ویژگی های آن افزود. در آخر به لطف حضور این ماده چسبنده، اتصالاتی محکم و انفصال ناپذیر، صورت می پذیرند.
سفارش خرید وال مش دیوار از شرکت وال مش
اگر قصد خرید وال مش و اجرای آن را دارید شرکت های معتبر و باسابقه در این حوزه می توانند انتخاب مناسبی برای شما باشند. بر همین اساس ما شرکت وال مش را به شما معرفی می کنیم که از پیشگامان فروش وال مش بوده و با هدف افزایش بهره وری ساختمان از طریق بکارگیری روش های نوین و هوشمند تأسیس شده است. شما از طریق راه های ارتباطی این شرکت می توانید به خرید وال مش اقدام نموده و با نحوه طراحی و اجرای آن بیشتر آشنا شوید.
یکی از این راه های ارتباطی مراجعه به نمایندگی های فعال این شرکت در مراکز استان ها بوده که جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به ( سایت وال مش wallmesh.com) و صفحه نمایندگی ها مراجعه نمایید.
از دیگر راه های ارتباطی این شرکت می توان به شمار تماس های 41824-021 و 09001256576 جهت ارتباط با کارشناسان مجرب و باسابقه این شرکت اشاره کرد که می توانند اطلاعات مفیدی در رابطه نحوه طراحی وال مش، نوع مصالح مورد استفاده در اجرای آن، نحوه خرید و قیمت روز این مصالح در اختیار شما قرار دهند.
جمع بندی
روش وال مش به دلیل مزایا و قابلیت هایی که دارد بسیار مورد توجه مهندسان و طراحان ساختمان بوده و به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. وال مش در اجرای آن، به استحکام و یکپارچگی دیوارهای غیرسازهای کمک زیادی میکند. این اقدام باعث مقاومت و ایمنی دیوارها در برابر آسیبهای زلزله میشود. این روش دارای مزایای زیادی است، از جمله سهولت در اجرا و کاهش زمان اجرایی پروژه. همچنین، این روش صرفهجویی در هزینهها، کاهش بار مرده ساختمان، و امکان اجرای آن در سازههای بدون وال پست را فراهم میکند.
روش وال مش تأیید شده توسط نظام مهندسی و طبق ضوابط و آییننامههای این سازمان اجرا میشود. در این روش، استفاده از میلگرد بستر و وادارهای قائم و افقی لازم نیست. همین دلایل نیز سبب شده که فروش وال مش در مقایسه با سایر روش های مقاوم سازی بیشتر باشد.قیمت وال مش از عوامل مختلفی تأثیر میپذیرد. این عوامل شامل قیمت مش فایبرگلاس، پلاستر، نبشی و چسب اپوکسی مورد استفاده در اجرای آن میباشند. اگر به دنبال خرید وال مش با بالاترین کیفیت و مناسبترین قیمت هستید، توصیه میشود به شرکت وال مش مراجعه کرده و با کارشناسان آن در ارتباط باشید.